Janne Seiffert den 19-03-2015
    Billeder fra A-ugen!
    Morten Erik Nielsen den 10-03-2015

Nyhedsbrev Marts 2015

I sidste uge var der en situation og oplevelse for et af børnene i SFO´en. Barnet var blevet trykket ud på vores Tabulex-system af et andet barn. Dette betød at da personalet sidst på dagen skulle tjekke helt op på hvor mange børn, der var tilbage, er dette barn registreret som værende gået hjem.
    SFO´en har derfor lavet nogle ændringer i de procedurer vi har for modtagelse af beskeder og videregivelse af disse til SFO´ens personale.

For at dette ikke skal kunne forekomme igen, har vi brug for jeres hjælp og samarbejde:

Min opfordring til jer forældre er:

1. Brug vores Tabulex-system via PC, tablet, mobil eller smartphone. Giv besked før kl 12.30, så har SFO´en en bedre mulighed for at planlægge dagen.
    2. Tal med jeres barn om at man aldrig trykker et andet barn ud - kun sig selv!
    3. Sørg for at jeres telefonnumre, mailadresser osv altid er opdateret på Tabulex(spørg, hvis I har problemer med Tabulex)
    4. Meld ferie og fridage på Tabulex i god tid.
    5. Holde øje med Tabulex om info fra SFO’en. F.eks. arrangementer, ugeskema osv.

Vi har været ude for at der holder cykler omkring Indskolingshuset. Området omkring Indskolingshuset er legeområde, så der kan opstå farlige situationer, hvis der ligger cykler overalt. Derfor skal cyklerne skal holde i cykelskurene eller på de områder, hvor der er cykelparkering.

Med håbet om et godt forår

Morten

Ingen aktuelle dokumenter